"> "> "> ">
master1

              Tandartsenpraktijk St Jozef

 

bleaching1

 

Bleken

Na de ogen is de glimlach vaak het eerste waar men naar kijkt! Een mooie glimlach geeft zelfvertrouwen. Je durft vaker te lachen en dat geeft  het leven een nieuwe impuls. Wil je er goed uitzien voor een bruiloft, een sollicitatie of een date? Denk dan ook aan je gebit!

 

Niet boren

Voor veel cosmetische behandelingen is boren noodzakelijk. Dit geldt niet voor bleken. De originele structuur en vorm van de tanden blijft bij bleken behouden. Zo wordt een natuurlijk resultaat bereikt.

 

Kleurstoffen

Tanden en kiezen nemen in de loop der jaren kleurstoffen op. Daardoor worden ze  donkerder als iemand ouder wordt. Kleurstoffen zitten bijvoorbeeld in koffie, thee, rode wijn of sigaretten. De mate van verkleuring is afhankelijk van de hoeveelheid  producten die iemand gebruikt. Het gebit kan  echter ook verkleuren door medicijngebruik of stoornissen in de ontwikkeling. Vroeger werd dit opgelost door het plaatsen van kronen, tegenwoordig door bleken.

 

Toezicht

Bleken wordt al  jaren succesvol toegepast. Er zijn verschillende systemen. De meeste worden door de tandarts verstrekt. Om de ontwikkeling van tanden en tandvlees zo goed mogelijk onder controle te houden wordt geadviseerd de behandeling in de tandartsenpraktijk te laten uitvoeren.