"> ">
master1

              Tandartsenpraktijk St Jozef

 

zahnim1

Angstbehandeling

Bijna niemand gaat echt graag naar de tandarts. Uit onderzoek blijkt dat 80 procent van de patiŽnten een naar gevoel heeft bij een bezoek aan de tandarts. Ongeveer 15 procent van de mensen heeft zelfs een uitgesproken angst voor de tandarts. Mensen met deze fobie proberen een bezoek aan de tandarts tot het uiterste te voorkomen.

In sommige gevallen duurt het wel twintig jaar voor er weer een afspraak wordt gemaakt. Mensen met een tandartsfobie breekt het angstzweet al uit als ze alleen al langs een tandartspraktijk lůpen. Om nog maar te zwijgen van de gedachte een afspraak te maken…

Als u zich in deze angstgevoelens herkent, hoeft u zich daarvoor niet te schamen. U staat hierin niet alleen. Er zijn immers miljoenen andere mensen met tandartsangst, met alle gevolgen van dien, zoals bijvoorbeeld een verminderd zelfvertrouwen.  Daar lijden niet alleen de sociale contacten onder, maar ook de lichamelijke gezondheid.

 

Eerste stap

De angst wordt overwonnen met behulp van onze behandelingsconcepten. Een aangename en rustgevende sfeer, vertrouwen, openheid en begrip doen de rest. Wij helpen u graag en zoeken samen met u een manier om van de angst af te komen. De eerste stap is een afspraak om naar ons speciale angstspreekuur te komen. Dat moet u zelf doen- de rest doen we samen!